Manchester City manager Pep Guardiola

Det er duket for en ny Premier League-runde. Chelsea vs Manchester United og Manchester City vs Arsenal er høydepunktene. Redaksjonen har sett nærmere på kampene..

Stoke vs Leicester

Kronisk ustabile Stoke slo formlaget Watford forrige helg. Selvsagt da ingen forventet at de skulle prestere. Det er en mengde lag i Premier League med kapasitet til å slå hverandre, en kategori hvor også Leicester skal medregnes.

Siden klubben kvittet seg med Craig Shakespeare, har the Foxes prikket inn formen. Èn ting som uansett har holdt seg konstant uansett hvilken manager som har regjert på King Power Stadium, er Jamie Vardys målleveranser. Sats på at måltyven scorer til 2.55 i odds.

Newcastle vs Bournemouth

Panikken har ikke satt inn i Dorset-klubben helt ennå. Men, nå som Bournemouth ligger under streken, må poengene begynne å komme snart.

Det kan muligens være for mye forlangt mot et Newcastle som er ubeseiret på eget gress etter tapet for Tottenham i sesongdebuten. Sats på at the Magpies påfører Eddie Howe & Co ytterligere problemer til 2.04 i odds.

Southampton vs Burnley

Nå som Everton angivelig skal være i ferd med å gjøre et fremstøt overfor Clarets-manager Sean Dyche, kan dette være Burnley-managerens siste kamp på sidelinja. Etter Lancashire-klubbens flotte start på sesongen, er ikke interessen å undre seg over.

Southampton er på sin side ubeseiret på de tre seneste, og akter så visst ikke å gjøre jobben enkel for Dyche & Co. Sats på Uavgjort til 3.70 – et utfall begge klubbene vil si seg fornøyd med.

Huddersfield vs West Bromwich

The Terriers har vært i god form på eget gress denne sesongen. Kun Tottenham har maktet å slå Huddersfield på John Smith’s Stadium. I forrige kamp i Yorkshire, gjorde Premier League-nykommerne av med selveste Manchester United.

West Bromwich står uten seier siden de vant sesongens to første kamper. Sett i lys av lagenes formkurver, går vi for Huddersfield i markedet Draw No Bet til 1.77 i odds.

Swansea vs Brighton

The Swans har tapt alle foruten én av hjemmekampene denne sesongen. I så måte er det overraskende at waliserne er så vidt store favoritter mot et Brighton-mannskap som er i ferd med å ta Premier League-nivået.

The Seagulls er ubeseiret på de tre seneste kampene, og overrasket alle med 3-0 over West Ham på bortebane. Sats på at gjestene overrasker nok en gang til 2.27 i markedet Draw No Bet.

West Ham vs Liverpool

Lørdagens Premier League-action rundes av med hva som bør bli en underholdende kamp. The Hammers og Liverpool er statistisk sett to av de svakeste lagene defensivt i Premier League.

Det betyr at målene kan trille inn begge veier. Selv beskjedne 1.63 i odds for Over 2.5 scoringer er aktuelt.

Tottenham vs Crystal Palace

Tottenham kommer rett fra 3-1 over de regjerende Champions League-mesterne Real Madrid, og møter tabelljumbo i Premier League – Crystal Palace.

Sett i lys av problemene med å slå lag som Burnley, Swansea og Bournemouth hjemme på Wembley, tar Tottenham garantert ikke lett på oppgaven Palace representerer. Gjestene viser tegn til nytt liv under Roy Hodgson, og kan meget vel gjøre livet vanskelig for Spurs. Sats på X/1 i markedet Pause/Fulltid til 4.05 i odds.

Manchester City vs Arsenal

Sett i lys av Arsenals relativt svake borteform denne sesongen, er det lett å avskrive dem mot Manchester City. Likevel er det ikke umulig at Arsene Wengers gutter kan ha de nødvendige kvalitetene for å sette City på prøve.

Når dét er sagt; det finnes ikke mange lag i Europa som er bedre enn Napoli om dagen. Og City slo italienerne 4-2 så sent som onsdag. Sats på at Manchester City vinner og Over 2.5 scoringer til 1.74 i odds.

Chelsea vs Manchester United

Antonio Contes lag forsvarte seg som juniorspillere i Champions League-møtet med Roma tirsdag.

Det bør gi gjestene håp om å kunne overraske, selv om Jose Mourinho gjerne har en forsiktig tilnærming til kampene. Sats på Under 2.5 scoringer til 1.65 i odds.

Everton vs Watford

Etter å ha tapt de tre første kampene, er dette nesten garantert David Unsworths siste kamp som Everton-manager.

Når The Toffees spiller så vidt svakt, er det ingen grunn til at Watford ikke går inn i oppgjøret med ambisjoner om full pott. Sats på at Watford scorer Over 2.5 mål til 3.00 i odds.