Om ElskerSport.com

ElskerSport er et av Norges fremste nettsteder for sport. Her finner informasjon om de fremste fotball-ligaene som Premier League, Serie A, Bundesliga og La Liga. Du kan leser nyheter om Neymar, Lionel Messi, Mohamed Salah og Cristiano Ronaldo. Er du ute etter spilltips, oversikt over målscorere eller resultater, er ElskerSport alltid kun et tastetrykk unna.

Har du fått nok av Fotball-VM eller Europamesterskap, kan du dykke ned i redaksjonens artikler om vintersport. På menyen står Mats Zuccarello, NHL og GET-Ligaen. Dersom ishockey ikke er hardtslående nok, kan du alltids lese deg opp på MMA.

Visste du at du kan se din favorittsport gratis på nett? Elskersport gir deg full oversikt over hvordan du enkelt kan kose deg med engelsk Championship, League One, League Two og Ligacup uten at det koster deg en krone. Eller hva med italiensk eller spansk toppserie? Ikke en uke går uten at du kan kaste deg over idrettsbegivenheter som streames på internett. Og du er så visst ikke avhengig av dyre abonnement.

ElskerSport er tilgjengelig på laptop, nettbrett og mobiltelefon. Ikke bare kan du ha ferske nyheter i baklomma. Du har tippekamp, underholdning, forhåndsvurderinger og resultatservice med deg hvor du går.