England
10th June 2017 - 2018 FIFA World Cup Qualifying (Group F) - Scotland v England - Dele Alli of England (L) talks to teammate Harry Kane - Photo: Simon Stacpoole / Offside. IBL

I denne privatlandskampen, som spilles fredag 10.november, møtes to av de største fotballnasjonene i Europa. Både England og Tyskland er videre til VM, og i samme periode Playoff-kampene spilles, velger disse gigantene å møtes til en vennlig treningskamp.

Tyskland, som var gruppevinner i Norges gruppe, gikk ubeseiret gjennom kvalifiseringen med ti strake seiere. Det var vel forventet at de regjerende verdensmesterne skulle klare seg greit i denne gruppen, og de hadde 11 poeng mer enn Nord-Irland som kom på andre plass.

Fire av ti kamper vant tyskerne med 6 eller flere mål, og samtidig holdt de nullen i alle disse kampene. Med slike resultater er det nesten en selvfølge at man kommer til VM.

England klarte å tråkle seg gjennom kvalifiseringen med åtte seiere og to uavgjort på ti kamper. De endte dermed opp på 26 poeng, og med 18-3 i målforskjell, viste England at de har et solid forsvar. I tillegg med et målsnitt på 1,8 mål per kamp så viste England god form gjennom hele kvalifiseringen.

Dette er en treningskamp, men det er nok viktig for begge lag å vise seg fram, og det tenkes nok at begge lagene ønsker å vinne denne kampen. Det tyske maskineriet, ledet av Joachim Löw, pleier å slå hardt fra seg på matta, og England må fortsette den gode forsvarsjobben de har hatt i kvalifiseringen.

Selv om tyskerne av mange blir regnet som favoritter, så har England en Harry Kane som har funnet scoringsformen i Tottenham. Dette kan bli et fyrverkeri av en fotballkamp.