Fotballsko
Foto: TT.

Wolves kan ta et nytt steg i retning Europacup når de møter Crystal Palace mandag… 

Molineux-klubben befinner seg i skrivende stund på sjette plass – noe som betyr Europa League kommende sesong. Ulvene henger imidlertid fremdeles med i årets turnering. Skulle de vinne, sikrer de seg samtidig Champions League-plass. Wolverhampton er en klubb i utvikling, og årviss deltagelse på den europeiske fotballscenen er en del av planen. 

Få gratisspill på 300 kr på fotball, samt en oddsbonus på opptil 1000 kr som ny kunde hos Betsson!

At et har vært en lang sesong for Wolves er ikke å overdrive. Lagets Europa League-kvalik tok til i juli 2019, og fortsetter nå i august 2020. 

Tatt i betraktning hvor lenge sesongen har vart, og mengden kamper Midlands-laget har spilt, er nivået på Premier League-prestasjonene imponerende. Wolves har ofte blitt kritisert for kontringsfotballen de spiller. Men, når de handler om å spare krefter i en uvanlig lang sesong, er det en fornuftig taktikk. 

Wolverhampton møter et Crystal Palace i elendig form. The Eagles har tapt seks strake kamper, og har kun funnet nettmaskene to ganger i samme periode. 

Få gratisspill på 300 kr på fotball, samt en oddsbonus på opptil 1000 kr som ny kunde hos Betsson!

Selv om sesongen ender på skuffende vis, kan Palace si seg fornøyd med sesongen som sådan. For en klubb av Palace’ størrelse, er en sesong uten nedrykkskamp en suksess. Roy Hodgsons gutter har aldri vært i skikkelig trøbbel i 2019/2020. Dersom de i tillegg kan bedre det offensive spillet, kan de ta steg på tabellen kommende sesong.

Wolverhampton er priset til 1.51 i odds for seier. Uavgjort og Crystal Palace omsettes til 4.10 og 8.10 henholdsvis. 

Den lave oddsen på hjemmeseier er berettiget. Siden Wolves har vært stødige defensivt, og Crystal Palace har slitt med å finne nettmaskene, er det fornuftig å satse på Wolves-seier uten baklengs (2.14). Full pott til vertene + Under 2.5 scoringer er også et alternativ verdt å vurdere til 2.90

Raul Jimenez har skrevet seg inn i målprotokollen i Wolves’ to seneste kamper. Det betyr følgelig at mexicaneren står med 17 mål, og angriperen er priset til 2.33 for nettsus. Spisspartner Diogo Joto er tilgjengelig til 3.10. For Palace er Jordan Ayew den heteste kandidaten til 5.20 i odds. 

Beste Spill: Sats på Wolves-seier uten baklengs til 2.14 i odds

Få gratisspill på 300 kr på fotball, samt en oddsbonus på opptil 1000 kr som ny kunde hos Betsson!