Manchester United

Det kan se ut som om det mange har forventet en stund, nå er i ferd med å skje. Manchester United-manager Jose Mourinho er klar på at Wayne Rooney ikke vil bli stoppet, hvis han vil dra til Kina.

Rooney scoret et viktig frispark-mål fire minutter på overtid mot Stoke på lørdag, men han har fått stadig mindre spilletid på Old Trafford. Dette var hans 250. mål for United.

– Jeg tror han har mer å bidra med for oss, men du kommer til et punkt i karrieren der det er opp til deg, sier José Mourinho ifølge ESPN.

Profiler som Carlos Tevez, Axel Witsel og Oscar tjener store penger i Kina og det har også blitt spekulert i om Chelsea stjernen Diego Costa kunne være på vei til en kinesisk klubb.

– Kunne noen vært kritiske til den svenske spissen i fjor sommer hvis han bestemte seg for å dra til Kina eller USA? Kunne noen vært kritiske til en fyr med en så utrolig karriere? Nei, og jeg mener det er det samme med Wayne. Han eier sitt liv, han eier sin karriere. Det handler om ham og familien hans. Det er hans avgjørelse, sier Mourinho.

Sponset link:
Ha det gøy, uten risiko