2nd July 2017 - FIFA Confederations Cup Final - Chile v Germany - Alexis Sanchez of Chile looks dejected - Photo: Simon Stacpoole / Offside. IBL

Leicester vurderer salg av stjerne, Dortmunds superspiss glipper for Chelsea og PSG er villig til å gi Sanchez £400.000 i ukelønn…

Det føles som en evighet siden Leicester vant seriemesterskapet. Fjoråret var alt annet en dans på roser, og både gulltrener Ranieri og Ngolo Kante er borte fra laget som sjokkerte en hel fotballverden. Mens Jamie Vardy sikret seg en ny, forbedret kontrakt med the Foxes heller enn å hoppe på tilbud fra blant andre Arsenal, har Riyad Mahrez hele veien hatt ambisjoner om å forlate Midlands-klubben.

Nå kan redningen være nær for den reiselystne midtbanespilleren. Roma, Arsenal og Monaco har alle vært koblet til 26-åringen. Det er likevel den italienske hovedstadsklubben som er nærmest algerierens signatur. Problemet er bare at Leicester krever £35 millioner – tilfeldigvis samme sum Roma fikk Liverpool til å betale for Salah…

Sponset link:
Hvem kjøper hvem i transfer vinduet?

Chelsea er i rute til å ende opp som Liverpool, ved at ingen stjerner ønsker å signere for dem. Den neste spilleren som ser ut til å glippe for Antonio Conte, er Pierre-Emerick Aubameyang. Storscoreren har vært på alles lepper denne sommeren, og Dortmund-stjernen har vært koblet til samtlige av Europas toppklubber. Etter at overgangen til kinesiske Tianjin Quanjian kollapset tidligere denne sommeren, er det nå AC Milan som er nærmest å kapre gaboneren. Rossoneri har kinesiske milliardærer på eiersiden, og lar seg ikke skremme av spissens lønnsforlagende på £500.000 pr uke.

Paris Saint-Germain har ikke gjort så mye ut av seg som vanlig i dette overgangsvinduet. Vel, foruten å snappe Dani Alves foran snuta på Pep Guardiola og Manchester City selvsagt. Nå akter tydeligvis de franske gigantene å røre på seg. Sjekkheftet er funnet frem, og Arsenal-angriper Alexis Sanchez skal hentes til Parc des Princes.

28-åringen har tidligere krevd £ 400 000 for å signere en ny kontrakt med the Gunners. Det var nok til at Bayern München takket pent for seg, mens Arsenal nekter å selge til Premier League-rival Manchester City. Spilleren har 12 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med Arsenal.

Vi forflytter oss avslutningsvis til Premier League-nykommerne Newcastle og en herremann som derimot er godt kjent med divisjonen – Rafael Benitez. Ingen handlet spillere som spanjolen da han holdt tømmene i Liverpool, og nå har den taktiske ringreven pekt seg ut et nytt objekt – Montpelliers Ryad Boudebouz. Den algeriske landslagsspilleren er imidlertid en ettertraktet spiller, som Sevilla, Lazio og Bayer Leverkusen også jakter.