Liverpool manager Jurgen Klopp

PSG ligger an til å bli en av sommerens store tapere, Liverpool den største taperen mens David de Gea ikke kommer til å forlate Old Trafford…

De franske gigantene har lenge sett ut til å bli overgangsvinduets store vinnere. Paris Saint-Germain hadde sagt seg villige til å utløse Neymars utkjøpsklausul på £199 millioner, og i tillegg tilby angriperen £500.000 i ukelønn. Ryktene vil nå ha det til at brassen har fortalt lagkameratene at det ikke blir en overgang til Parc des Princes denne sommeren.

Arsenals Alexis Sanchez har på sin sin hatt håp om å kunne innkassere £450.000 pr uke ved å gjøre PSG-spiller av seg. Etter et møte med sportsdirektør Antero Henrique fredag, har forhandlingene etter sigende brutt sammen. Arsene Wenger har tidligere uttalt at chileneren ikke er til salgs, og det ligger således an til Europa League-spill for 28-åringen kommende sesong.

Sponset link:
Hvem kjøper hvem i transfer vinduet?

En klubb som derimot har fremstått som overgangstapere i flere uker allerede, er Liverpool. The Reds har vært nødt til å gi opp forhåpningene om å hente Leipzigs midtbanespiller Naby Keita. Jürgen Klopp har allerede fått nei på budene på £60 – og £66 millioner, og hadde ikke rom i budsjettet til å by prisforlangende på £70 millioner.

Merseyside-klubben står fremdeles kun med Salah som eneste kjøp denne sommeren. Roma-spilleren kostet £35 millioner, og kassa er åpenbart tom på Anfield. Men, selv om Klopp må selge spillere før nye kan hentes inn, akter rødtrøyene ikke å kvitte seg med Emre Can.

Det er mye som skjer rundt Manchester United. Hva som derimot ikke synes å skje, er at David de Gea forsvinner fra Old Trafford. Jose Mourinho har garantert 100% at så ikke skjer. United kan imidlertid komme til å legge inn bud på Real Madrids kantspiller Marco Asenio, men må belage seg på konkurranse fra Arsenal.

Leicesters diva Riyad Mahrez har satt seg ned med representanter fra Roma for å snakke seg frem til en overgang. Den italienske hovedstadsklubben har penger å rutte med etter salget av nevnte Salah til Liverpool, men Leicester skal kreve mer enn £30 millioner.