Liverpool Anfield

Liverpool fikk seg et nytt skudd for baugen denne uken med 0-1 for Southampton. Med 0-2 sammenlagt i semifinalene, betyr det at Jürgen Klopp & Co ikke blir å se i finalen. Blir det ny fiasko mot Wolves i FA Cupen?

Resultatet betyr som allerede nevnt adjø til Liverpools fremste mulighet til å sikre seg sølvtøy denne sesongen. FA Cupen representerer imidlertid fortsatt håp om triumf, og motstanderen i 4. Runde heter Wolves. Hjemme på Anfield burde det være overkommelig motstand. Eller, hva?

Det er en kamp Liverpool bare må vinne, der de befinner seg i en aldri så liten krise. Kun én av de seneste syv kampene har endt med seier. Lagets formsvikt har sluknet gulldrømmene i seriespillet, noe som gjerne skjer når man ligger 10 poeng bak serieleder Chelsea. Skal det komme på tale å utsette forberedelsene til gullfest på Stamford Bridge, må The Reds i alle fall vinne tirsdagens oppgjør mot nettopp Chelsea.

Dersom seriespillet er viktigst for Jürgen Klopp, foretar han rokeringer i laget før Wolves kommer på besøk. Og denne utgaven av Wolverhampton er i sannhet ikke mye å skrive hjem om. Midlands-klubben befinner seg nemlig på 18. plass i the Championship. Men, spørsmålet er om Liverpools reserver er solide nok til å ta ansvaret. Klopp plukket fem tenåringer i forrige runde mot Plymouth. Som vi alle vet, maktet ikke rødtrøyene annet enn 0-0 på eget gress mot League 2-motstanderen, og kun knepne 1-0 i omspillet.

Wolves klarte i det minste å detonere en liten cupbombe i forrige runde, da de slo Stoke 2-0 på Britannia Stadium. Selv om de fremdeles ligger på nedre halvdel på tabellen, er klubben på oppadgående under ledelse av Paul Lambert. Molineux-laget kan skilte med fem gevinster på 12 kamper etter at skotten tok tømmene.

Gjestenes store stjerne er leiesoldaten Helder Costa, som Wolves desperat forsøker å signere for £13 millioner. Benfica-spilleren har levert ni scoringer i løpet av 28 kamper for Wolves denne sesongen, og har tiltrukket seg oppmerksomhet selv fra Premier League-klubber.

Sponset link:
Ha det gøy, uten risiko