10 LIONEL MESSI (bar) - 11 NEYMAR (bar) - 09 LUIS SUAREZ (psg) FOOTBALL : Paris SG vs FC Barcelona - Champions League - 14/02/2017 AnthonyBIBARD/FEP PUBLICATIONxNOTxINxFRAxITAxBEL 10 Lionel Messi Bar 11 Neymar Bar 09 Luis Suarez PSG Football Paris SG vs FC Barcelona Champions League 14 02 2017 AnthonyBibard FEP PUBLICATIONxNOTxINxFRAxITAxBEL

Arsenal måtte score minst fire mål hjemme i London for å ta seg forbi Bayern München tirsdag. Det endte med 1-5 tap og 2-10 sammenlagt. Barcelona har en tilsvarende vrien oppgave når PSG står på motsatt banehalvdel onsdag…

Barcelona vs Paris St Germain

Det er ikke mange lag som har berettiget håp om å kunne ta igjen fire mål. Barcelona er derimot et slikt lag. Etter at Blaugrana fikk juling etter alle kunstens regler i Paris, har Luis Enriques gutter vunnet fire strake kamper. De to seneste gevinstene bør kunne gi katalanerne selvtillit, som tross alt har kommet med 6-1 over Sporting Gijon og 5-0 over Celta Vigo.

Selvsagt er PSG av et helt annet kaliber enn middelhavsfarere i La Liga. Parc des Princes-klubben står ubeseiret på de 17 seneste kampene, og de franske mesterne har hevet seg etter en ujevn start under ledelse av spanjolen Unai Emery. Hovedstadsklubben tar nå sikte på å vinne hele fire troféer.

Emery har på alle måter en CV som inngir til tillit hva angår europacup-spill. Treneren ledet nemlig Sevilla til tre strake Europa League-triumfer i årene 2014 – 2016. Mens Barcelona ble kritisert etter det første oppgjøret – med påstander om at prestasjonen var den svakeste på mange år – skal vi ikke undervurdere PSGs oppvisning.

Gjestene kan koste på seg å ligge dypt, og satse på overganger. Det beste spillobjektet kan være å satse på 2-3 scoringer i markedet for antall scoringer totalt.

Sponset link:
Ha det gøy, uten risiko

Borussia Dortmund vs Benfica

Benfica tar med seg en knapp ledelse til Tyskland etter 1-0 seieren hjemme i Portugal. Kostas Mitroglou scoret målet for de portugisiske gigantene, i en kamp hvor Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang brant et straffespark.

Det betyr at vi har et fascinerende returoppgjør i vente onsdag. Benfica kan for alvor legge press på vertene dersom de makter å sette inn et bortemål. Rui Vitorias mannskap har scoret i hver av sine syv seneste kamper.

Selv om Benfica kan score, har Dortmund angrepskvalitetene som skal til for å avansere. Etter tapet i Portugal har Dortmund nettet 12 ganger i løpet av tre kamper – inkludert 6-2 seieren over Bayer Leverkusen sist, som førte til at trenerveteranen Roger Schmidt fikk sparken.

Etter å ha toppet en gruppe som inkluderte Champions League-mesterne Real Madrid, etter det ingen overraskelse at Dortmund fremdeles er favoritter til å ta seg videre i turneringen. Det kan selvsagt være smart å sette pengene på at de gulsorte avanserer, i tillegg til at Aubameyang finner nettmaskene. Den gabonesiske landslagsspissen kan skilte med 25 mål i løpet av 30 kamper denne sesongen. Fire fulltreffere har kommet i løpet av de to seneste kampene.