Bruno Fernandes
Bruno Fernandes. Foto: TT.

Oppgjøret mellom Tottenham og Manchester United er plutselig mer spennende etter Premier League-pausen… 

Denne kampen skulle i utgangspunktet gått av stabelen tilbake i mars, bare for å bli utsatt i siste minutt på grunn av Corona-viruset. Da vi hadde forhåndsvurdering klar, var Manchester United soleklare favoritter. Men, mye har endret seg i løpet av månedene siden den gang. 

Setter du inn 100 kr kan du vinne hele 1250 kr om Manchester United vinner kampen mot Tottenham!

Tottenham manglet to nøkkelspillere i form av Harry Kane og HeungMin Son. Spurs fremstod følgelig tannløse fremover på banen, og formen var generelt elendig midt i et travelt kampprogram. 

Manchester United hadde akkurat vunnet over erkerivalene Manchester City, og stod uten tap på de 11 seneste kampene (8-3-0). Signeringen av Bruno Fernandes i januar har vært et blinkskudd, og portugiseren har hevet hele United-laget. Rødtrøyene var divisjonens formlag da Corona-viruset stoppet fotballen. 

Hvem vet om Manchester United innleder i like god form – selv med Paul Pogba og Marcus Rashford tilbake fra skadeproblemer. Hva vi derimot vet, er at Tottenham vil by på langt tøffere motstand enn hva de hadde vært i stand til i mars. Kane og Son er friske og raske – hvorav sistnevnte muligens er bedre forberedt enn de fleste. Sør-koreaneren har nemlig avtjent verneplikt i hjemlandet i løpet av de siste månedene. 

Få gratisspill på 300 kr på fotball, samt en oddsbonus på opptil 1000 kr som ny kunde hos Betsson!

Oddsen reflekterer den nye realiteten. Manchester United er favoritter til seieren, men kun til 2.50 i odds. Tottenham og Uavgjort omsettes til 2.85 og 3.50 henholdsvis. 

Oddsen på Manchester United er god nok til å satse på dem i markedet Draw No Bet til 1.80. Uavgjort er i seg selv raust priset med 3.50, for vi kan forvente et jevnspilt oppgjør. 

Det er ikke mangel på gode angrepsspillere i aksjon i denne kampen. Oddsen på at begge lagene scorer er realistiske 1.66. Over 2.5 mål gir 1.85. Du kan kombinere de to sistnevnte spillobjektene til 2.06 ganger pengene. Det omvendte oppgjøret endte 2-1 til Manchester United. 

Rashford og Anthony Martial er favorittene i markedet for målscorere med 2.55 – knepent foran Kane (2.60). Son (3.00) og Fernandes (3.30) følger deretter. 

Beste Spill: Sats på at både Tottenham og Manchester United scorer til 1.66 i odds

Få gratisspill på 300 kr på fotball, samt en oddsbonus på opptil 1000 kr som ny kunde hos Betsson!