Romelu Lukaku IBL

Romelu Lukaku er ikke klar for Manchester United, Atletico Madrid byr på Diego Costa og Alexis Sanchez ønsker £400.000 i ukelønn. Redaksjonen følger overgangssirkuset på nært hold…

I motsetning til hva de fleste mediene meldte torsdag morgen, har Everton slett ikke godtatt et bud på Romelu Lukaku fra Manchester United. Jose Mourinho har riktignok lagt £75 millioner på bordet for Toffee-spissen, men Merseyside-klubbene har altså ikke blitt enige om en overgang. Lukaku har vært spådd å returnere til gamleklubben Chelsea, hvor Diego Costa blokkerer inngangsdøra.

Sponset link:
Hvem kjøper hvem i transfer vinduet?

Antonio Conte krysser likevel fingrene for at han kan bli kvitt spanjolen. Redningen ligger formodentlig i et bud fra Diego Costas tidligere arbeidsgiver – Atletico Madrid. Madrassmakerne forbereder et første bud på kraftspissen i området £22 millioner. 28-åringen kan likevel ikke aksle den rødhvite trøya før i januar, grunnet FIFA-restriksjoner.

En annen stjerne som forbereder seg på flytting eller økt ukelønn, er Alexis Sanchez. Chileneren har kun 12 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med Arsenal, og mener han er i posisjon til å takke nei til £275.000 pr uke på Emirates. Angriperen føler £400.000 er hva han er verdt, og det er garantert flere toppklubber som er villige til å møte lønnsforlangende hvis kontrakten løper ut neste sommer.

Det er ingen hemmelighet at det er vrient å slå igjennom som ung og lovende på Stamford Bridge. Midtbanespilleren Nathaniel Chalobah er én av mange som kan forlate Chelsea til fordel for solide karrierer i andre klubber. 22-åringen har tidligere vært på utlån i Watford, og kan komme til å havne på Vicarage Road permanent denne sommeren. Overgangssummen for stjerneskuddet skal ikke være mer enn £5 millioner. Løp og kjøp, sier redaksjonen…

West Ham trøblet forrige sesong, og Slaven Bilic har ingen intensjoner om å oppleve spekulasjoner rundt egen fremtid også denne. Da må spillerstallen forsterkes. The Hammers har identifisert Burnleys Andre Gray som ideell signering – en spiller som vil koste laget fra Østkanten £15 millioner.

Premier League-nykommerne Huddersfield har allerede handlet smart da de sikret seg spissen Steve Mounie fra franske Montpellier. Nå har trener Wagner lagt sine øyne på den danske forsvareren Mathias Jørgensen. FC København-spilleren har tidligere spilt for PSV og vil koste the Terriers £3.5 millioner.