Chelsea henter Bakayoko og selger Matic til Manchester United. Lucas Leiva ser endelig ut til å forsvinne fra Liverpool. Redaksjonen følger sommerens overgangsvindu…

Chelsea skal være i ferd med å sikre seg Monaco-spilleren Tiemoue Bakayoko for £35 millioner. 22-åringen befinner seg i London for å gjennomføre den medisinske sjekken. Midtbanespilleren fikk med seg 47 kamper for de rødhvite forrige sesong, og noterte seg for tre scoringer. Mye mulig vil Blues-fansen få vann i munnen av tanken på duoen Bakayoko og Kante på midtbanen.

Kommer spillere inn dørene, er det gjerne noen som forsvinner. I Chelseas tilfelle handler det om at Nemanja Matic snart kan gjøre United-spiller av seg. 28-åringen og Jose Mourinho går godt i tospann, og Old Trafford-klubben skal være villige til å legge £40 millioner på bordet for den tidligere Benfica-spilleren.

Sponset link:
Hvem kjøper hvem i transfer vinduet?

Leicester City og Tottenham har begge gode grunner til å styrke spillerstallen etter fjorårssesongen. The Foxes hadde en skuffende sesong etter å ha vunnet seriemesterskapet sesongen i forveien, mens Tottenham atter igjen måtte se seg slått i kampen om gullet. Passende nok har begge klubbene identifisert samme spiller som ideell midtbaneforsterkning – nærmere bestemt Sporting Lisboas Adrien Silva.

Premier League-duoen har fått beskjed om at 28-åringen vil koste £26 millioner, selv om spillerens utkjøpsklausul er på £39 millioner. Tottenham har etter sigende allerede forsøkt seg med et åpningsbud på £17.5 millioner. La oss tippe overgangssagaen rundt Silva fortsetter ytterligere en god stund.

Vi skal holde oss til midtbanespillere, men her en som spås å forlate Premier League. For all del; når forløp et overgangsvindu uten at Liverpools Lucas Leiva ble linket til andre klubber?

Til tross for at brasilianeren sjelden har imponert noen, har han hatt hyre på Anfield i hele 10 år. Fjorårets 12 seriekamper forteller oss derimot at 30-åringen etter alle solemerker ikke er i Jürgen Klopps fremtidsplaner. Prislappen på £5 millioner er et annet bevis på at Liverpool gjerne ser at Leiva fortsetter karrieren et annet sted. Tyrkiske Trabzonspor nevnes som mulig arbeidsgiver.