Chelsea Manager, Antonio Conte during Arsenal vs Chelsea, Emirates FA Cup Final Football at Wembley Stadium on 27th May 2017

David de Gea kan endelig bli Real Madrid-spiller, Liverpool taper nok en budkrig og Chelsea får endelig Bakayoko…

Watford har sikret seg midtbanespilleren Nathaniel Chalobah. Chelsea-spilleren var på utlån i Hertfordshire-klubben tilbake i 2012/2013-sesongen, hvor fasiten ble 42 kamper og fem scoringer. 22-åringen har senere vært på en rekke låneopphold – senest i Napoli – og Blues-fansen har hatt store forhåpninger til Chalobah. Nå har altså en av kronjuvelene blitt solgt for £5 millioner…

Når Antonio Conte kan kvitte seg med unge stjerner, må vi anta at det er større navn på vei inn. Ikke minst passer Pierre-Emerick Aubameyang godt til den beskrivelsen. Dortmunds målmaskin vil koste om lag £65 millioner – en sum vi regner med Chelsea har lett for hånden. Klubben som nevnes som konkurrent i kampen om spissens signatur, er Jürgen Klopp og Liverpool. Anfield-klubben har verken slike midler til rådighet, ei heller Aubameyangs lønnsforlagende på £180.000 pr uke.

Chelsea har vært koblet til Monacos Tiemoue Bakayoko hele sommeren. 22-åringen skal være så godt som klar for Stamford Bridge etter at klubbene er enige om en overgang verdt £40 millioner. Det betyr i så fall at Nemanja Matic kan havne i Manchester United iløpet av kort tid.

Sponset link:
Hvem kjøper hvem i transfer vinduet?

Mens både Liverpool og Chelsea jakter spisser, har Manchester United allerede sikret seg målgarantisten Romelu Lukaku. For Jose Mourinho handler det nå om å overtale David de Gea til å bli værende på Old Trafford, eller presse Real Madrid for mest mulig penger. Målvakten har angivelig bedt agent Jorge Mendes om å organisere en overgang til Los Blancos.

De spanske gigantene skal være villige til å legge £60 millioner på bordet for Uniteds burvokter. 26-åringen var nær ved å gjøre Real-spiller av seg allerede for to år siden. Grunnen til at de Gea ikke endte i den spanske hovedstaden den gang, var problemer med papirene.