Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: TT.

Manchester United er proppfulle av selvtillit før lørdagens kamp mot dumpekandidatene Bournemouth… 

Det var nesten et United av god, gammel årgang i 3-0-seieren over Brighton. Bruno Fernandes noterte seg for to scoringer, mens Mason Greenwood var mannen som åpnet scoringsballet med en utsøkt fulltreffer. 

Få gratisspill på 300 kr på fotball, samt en oddsbonus på opptil 1000 kr som ny kunde hos Betsson!

For første gang på mange år er Manchester United-elleveren selvskreven. Et hektisk kampprogram gjør at Ole Gunnar Solskjær vil være nødt til å rotere, men laget som startet mot Brighton er både knallsterkt og balansert. 

Spesielt Fernandes har vært den store forskjellen etter overgangen tilbake i januar. Portugiseren har vært så god i Premier League, at det er nesten latterlig at ikke flere klubber kjempen om mannens signatur. 

Solskjær føler kanskje at han har anledning til å foreta rokeringer mot Bournemouth – en motstander som synes dømt til nedrykk. The Cherries har tapt samtlige tre kamper etter Corona-pausen, med 1-4 på eget gress for Newcastle som foreløpig bunn. 

Eddie Howe har hatt hendene fulle med skadeproblemer denne sesongen. Nå som spillerne endelig er tilbake, mangler de fullstendig selvtillit. Et lag som har sin store styrke når de kan spille ball og angripe, er mindre rustet for nedrykksstrid enn mer pragmatiske lag. 

Manchester United er favoritter til seieren med 1.18 i odds. Uavgjort og Bournemouth omsettes til 7.70 og 18.50 henholdsvis. Vertene er beskjedent priset, men basert på klubbens seneste prestasjoner er den realistisk. 

Kampanje: Få gratisspill på 300 kr på fotball, samt en oddsbonus på opptil 1000 kr som ny kunde hos Betsson!

Oddsen er imidlertid for lav til å kunne anbefale. Et alternativ er å satse på at Manchester United vinner uten å slippe inn baklengs. Rødtrøyene har nemlig holdt rent bakover i de to seneste Premier League-kampene. 

Du kan likeledes kombinere Manchester Unitedseier med Over 3.5 scoringer til 2.60 i odds. I kjølvannet av Bournemouths fire baklengs mot Newcastle, er det så visst ikke usannsynlig at United kan notere seg for mange mål. 

Anthony Martial og Marcus Rashford er favorittene i markedet for målscorere med 1.80 ganger pengene. Uniteds målgjørere mot Brighton – Fernandes og Greenwood – er begge tilgjengelig til 2.53 i odds. 

Beste Spill: Sats på at Manchester United slår Bournemouth til 1.75 i odds

Kampanje: Få gratisspill på 300 kr på fotball, samt en oddsbonus på opptil 1000 kr som ny kunde hos Betsson!