England
10th June 2017 - 2018 FIFA World Cup Qualifying (Group F) - Scotland v England - Dele Alli of England (L) talks to teammate Harry Kane - Photo: Simon Stacpoole / Offside. IBL

Landslagsfotball. Sjekk her

England mot Brasil høres ut som en drøm av en fotballkamp. Fotballøya mot sambafotballen. Hardtarbeidende engelskmenn som nettopp kommer fra en privatlandskamp mot Tyskland, mot lekne brasilianere med Neymar som satte overgangsrekord da han gikk fra Barcelona til Paris Saint-Germain i sommer.

Engelskmennene hadde som nevnt en treningskamp mot Tyskland, og det ble ikke akkurat et målshow. Kampen endte 0-0 og ballinnehav og sjanser var også ganske jevnt. Jeg antar at ikke noen av lagene var fornøyd med egen prestasjon da de på nesten 10 målsjanser hver ikke klarte å score et eneste mål. Nå skal det sies at dette var en kamp uten betydning for disse lagene, men man skulle tro at de var ivrige på å vinne de kampene de spiller.

England får altså en ny sjanse denne tirsdagen hvor de møter Brasil. Brasil, som har cruiset gjennom VM-kvalifiseringen med kun et tap på 18 kamper, og var ganske tidlig sikret VM-sluttspill. I denne privatlandskampen som spilles på tirsdag kveld klokka 21 så er brasilianerne ganske store favoritter.

Det kommer selvsagt an på hvilke spillere de forskjellige lagene starter med, men som i Englands kamp mot Tyskland, kan de holde buret rent mot Brasil også. Etter denne kampen har engelskmennene fått prøvd seg mot de to nasjonene som ligger som nummer en og to på FIFA-rankingen, og klarer de å gå gjennom begge disse kampene uten tap må det sies å være noen virkelig imponerende resultater. La oss håpe denne kampen får flere mål enn den kampen før helgen som dessverre endte målløs.

Landslagsfotball. Sjekk her