Danmark

Gruppe D i VM-kvalifiseringen skulle vise seg å bli veldig jevn, og det skilte ikke mer enn 6 poeng fra første til fjerde plass i gruppa.

Serbia kvalifiserte seg direkte med Irland to poeng bak på andreplassen. Irland kom seg gjennom kvalifiseringen med kun et tap mot Serbia på hjemmebane. Irland viste gode forsvarstendenser og slapp kun inn seks baklengsmål gjennom hele kvalifiseringen. De imponerte heller ikke med mer enn tolv scorede mål, og med tre 1-0 seiere så blir ikke målsnittet høyt per kamp.

Irland avgjorde i siste kampen borte mot Wales og vant 1-0 etter mål av James McClean. Dermed fikk Irland plassen i Playoff på bekostning av Wales. Danmark på sin side hadde en tøffere start på kvalifiseringen. Gruppen ble til slutt vunnet av Polen som karret til seg 5 poeng mer enn Danmark. Danmark endte til slutt med 20 poeng. De gikk på to strake tap mot Polen og Montenegro, etter en oppskriftsmessig hjemmeseier over Armenia.

Etter disse tapene gikk Danmark ubeseiret gjennom de resterende kampene. Med kun to uavgjort-resultat på de siste syv kampene, klarte Danmark å sikre andreplassen i gruppa, med midtbanejuvelen Christian Eriksen som toppscorer for det danske laget med 8 fulltreffere.

Denne kampen spilles i København lørdag 11. november, og returoppgjøret går i Dublin påfølgende tirsdag. Hareides Danmark blir nok sett på som favoritter før kampene. Men de må nok gå for seier i Parken, for i returoppgjøret på bortebane kommer det nok til å bli vanskelig å få satt ballen i nettet.