Det er duket for «The Nordic Rumble» i Oslo Spektrum førstkommende fredag. Førstedamen fra Bergen holder alle fem tittelbeltene fra de forskjellige forbundene, og er massiv favoritt foran møtet med den svenske «tronarvingen».

Ikke Cecilia Brækhus drømmekamp

Vår Cecilia Brækhus drømte om en massiv kamp mot den brasilianske MMA-stjerna Cris Cyborg (Cristiane Santos) i USA, men må altså forbi Svensson i en såkalt «mandatory match» for å ikke miste beltene sine først. Etter at media konfronterte Brækus med uttalelser fra den svenske leiren om at Klara hadde muligheter til å slå henne, lo hun lenge før hun svarte at bokseren fra nabolandet i det minste var pen å se på. Det kalles å helle bensin på bålet, og det blir spennende å se om det slår feil ut når de møtes i ringen.

Anne Sophie Mathis mener Brækhus er komplett

Etter å ha tapt mot den norske dampveivalseren uttalte Mathis at det ikke finnes noen kvinnelige boksere i nærheten av nivået hennes. Etter 29 seire på 29 forsøk som profesjonell bokser er det lett å si seg enig i det.

Det er stort sett kun i ski-sporet og på curling-banen nordmenn har kunnet juble over å slå svensker, og det hadde vært fint å sette en strek i Norge-kolonnen i en så stor og verdensomspennende idrett som boksing.

Vi gleder oss til Brækus andre kamp på norsk jord!

Sponset link:
Ha det gøy, uten risiko

  • Denne kampen skulle opprinnelig gå  28. januar, men grunnet sykdom hos Brækhus ble oppgjøret flyttet til 24. februar.