Tottenham Hotspur v Arsenal . . London, UK . . 05.03.2016 Arsene Wenger (Arsenal manager) and Mauricio Pochettino (Spurs manager) PUBLICATIONxNOTxINxUK Tottenham Hotspur v Arsenal London UK 05 03 2016 Arsene Wenger Arsenal Manager and Mauricio Pochettino Spurs Manager PUBLICATIONxNOTxINxUK

Chelsea har et tøft borteoppgjør mot Everton foran seg. Kan Tottenham slå erkerivalen Arsenal og gjøre gullkampen ekstra spennende?

Southampton vs Hull

Dersom Hull vinner én av sine to gjenværende bortekamper, vil de garantert holde seg i Premier League – tatt i betraktning klubbens gode statistikk på eget gress.

Likevel; dette Hull-laget har kun vunnet én bortekamp hittil denne sesongen – en gevinst som fant sted tilbake i august 2016. Tøft vil det sikkert bli mot et ujevnt Southampton, hvis lag uansett gjorde en god figur i tapet for Chelsea tidligere denne uken. Siden The Tigers har funnet nettmaskene i hver av de fem seneste kampene; sats på at begge lagene scorer til 1.77 i odds.

Stoke vs West Ham

Kun ett poeng skiller Stoke på 11. plass fra West Ham på 14. Begge lagene har så godt som sikret seg toppseriespill neste sesong, og trenger kun én seier for å være garantert overlevelse.

I skrivende stund er det vanskelig å satse på noen av disse lagene. Stoke har kun gått seirende av banen i én av de syv seneste kampene, mens klubben fra Londons østkant har én seier på de 10 siste oppgjørene. Sats heller på Uavgjort til 3.35 i odds – et utfall som kan vise seg hendig for begge lag.

Sponset link:
Ha det gøy, uten risiko

Sunderland vs Bournemouth

Tap for Middlesbrough tidligere denne uken gjør at Sunderland offisielt spiller i the Championship kommende sesong. Selv om de hadde vunnet de gjenstående fem kampene, ville de kun hatt 36 poeng – en poengsum som trolig ikke ville holdt til overlevelse. Teorien er ytterligere fjern når vi vet at The Black Cats har både Arsenal og Chelsea igjen før seriespillet er over.

Bournemouth har på sin side lagt en trøblete periode bak seg, og befinner seg trygt på midten av tabellen. Laget gjorde av med Middlesbrough 4-0 forrige helg, og the Cherries i markedet Draw No Bet er fristende til 1.70 i odds.

West Brom vs Leicester

The Baggies har hatt en solid sesong, men Hawthorns-laget synes å ha mistet piffen de siste ukene. Tony Pulis & Co har tapt de tre ferskeste kampene, hvorav to av nederlagene har kommet hjemme i Midlands.

Leicesters formoppsving har på samme måte fått en bråstopp. Craig Shakespeares gutter har nå gått fem kamper uten seier. Siden ingen av lagene spiller spesielt godt om dagen, er Uavgjort aktuelt til 3.40 i odds.

Crystal Palace vs Burnley

Burnley holder seg fremdeles fem poeng klar av den fryktede nedrykksstreken. The Clarets står imidlertid med kun én seier på de 11 siste seriekampene, noe som selvsagt lukter trøbbel.

Sam Allardyce & Co har derimot gjort sine saker godt, og kan vise til seks gevinster i løpet av de ni nyligste Premier League-kampene. Statistikken inkluderer gevinster mot Chelsea, Arsenal og Liverpool. Sats på at the Eagles vinner til 1.80 ganger innsatsen.

Manchester United vs Swansea

Uniteds hektiske kampprogram fortsetter med Swansea. Waliserne har vært i elendig form den siste tiden, men kan være tilbake på vinnersporet etter seieren over Stoke forrige helg.

Men, selv om the Swans knep viktige tre poeng sist, har de tapt de seks siste på fremmed gress. United er priset pent til å ta en ny seier – uten å slippe inn baklengs – til 2.00 i odds.

Everton vs Chelsea

Av Chelseas gjenstående fem kamper, er oppgjøret mot Everton hva som tegner til å by på problemer. Det vil i så fall gi Tottenham mulighet til å knappe inn på forspranget.

Everton har gått seirende ut av de åtte siste hjemmekampene, mens Chelsea kun har vunnet tre av de seks seneste når på reisefot. Her frister det med Everton i markedet Draw No Bet til 2.55 i odds.

Middlesbrough vs Manchester City

Boro sikret seg et håp om overlevelse da de slo Sunderland tidligere denne uken. Dessverre inkluderer innspurten lag som gjør det vanskelig å tro på et mirakel for Teesside-gutta. Vi snakker tross alt om motstandere som Manchester City, Chelsea, Southampton og Liverpool.

Vi har tro på at City får rødtrøyene ned på jorda igjen – et lag som selv trenger poengene dersom de skal sikre Champions League-spill. Sats på at gjestene scorer i begge omgangene til 1.84 i odds.

Tottenham vs Arsenal

Når det er derby kan alt skje. Og her er det mye på spill. Spurs kjemper om seriegullet, mens Arsenal strever for å skaffe seg en plass blant de fire øverste.

Tottenham er i sannhet et besnærende spillobjekt til 1.92 i odds – tatt i betraktning White Hart Lane-lagets gode form. Oddsen er imidlertid noe snau, ettersom Arsenal garantert lar seg motiveres av mulighetene til å spolere festen for erkerivalene. Sats på at Spurs vinner med ett måls margin til 3.75 i odds – et utfall som har kastet av seg i klubbens to seneste mot lag fra øvre halvdel i Premier League.

Watford vs Liverpool

På papiret har Liverpool en enkel innspurt. Kampene de derimot bør vinne, er de samme hvor Liverpool sliter med å ta med seg poeng fra.

The Hornets ligger tilsynelatende trygt til på 10. plass, og man kan forledes til å tro at Watford-spillerne tenker på solhatt, strandliv og Pina Colada allerede. Vicarage Road-klubben har vunnet de tre seneste hjemme i Hertfordshire, og det beste er å satse på at begge lagene scorer til 1.73.