Jürgen Klopp med innspurt i overgangsmarkedet

Liverpool svinger seg, Alexis Sanchez kan endelig forsvinne fra Arsenal mens Julian Draxler kan endelig havne i Arsenal…

Liverpool har skjønt at de haster dersom de skal få spillere inn dørene før overgangsvinduet stenger. Keita er angivelig på vei fra Leipzig, og det har blitt snakket høyt om Monacos Thomas Lemar. Jürgen Klopp skal være villig til å betale £66.7 millioner for midtbanespilleren, i tillegg til å sende Divock Origi motsatt vei på lån. Den franske toppklubben har allerede solgt unna Bernardo Silva, Tiemoue Bakayoko og Benjamin Mendy etter suksessen forrige sesong.

Skal Alexis Sanchez endelig få en overgang bort fra Arsenal? Manchester City har tidligere sagt seg villig til å gi chileneren £300.000 i ukelønn, og Pep Guardiola skal nå også friste med å sende Raheem Sterling den andre veien. La oss tippe at Sanchez gjerne kan tenke seg et miljøskifte i kjølvannet av 0-4 tapet for Liverpool i forrige serierunde.

Arsene Wenger er nødt til å forsterke stallen lynkjapt. Gunners-laget er åpenbart blottet for selvtillit, mens spillerne ikke synes å ofre en kalori for sin egen trener. Da er det lett å ty til de samme navnene som alltid kobles til Arsenal. William Carvalho ser ut til å havne i West Ham, mens Julian Draxler etter sigende skal være tilgjengelig på lån. Paris Saint-Germain har som kjent handlet friskt denne sommeren, og skal være åpne for å slippe den tyske kantspilleren. 24-åringen gikk til de franske gigantene så sent som i januar for £35 millioner.

Vi nevnte William Carvalho. Slaven Bilic har jobbet med å hente 25-åringen i flere uker allerede, men West Ham og Sporting Lisboa er fremdeles ikke enige om overgangssummen. Det kan gi Monaco anledning til å kuppe overgangen – en klubb som sårt trenger et par spillere.

Manchester City har satt seg fore å forsterke forsvaret. Kyle Walker har kommet fra Tottenham, mens Jonny Evans fortsatt står på ønskelista. Leicester har fått nei på et bud på £21 millioner for West Bromwich-kapteinen, men Pep Guardiola har noe ekstra i verktøykassa. City-treneren er nemlig ikke fremmed for å la Eliaquim Mangala gå til the Baggies som en del av en avtale.