Liverpool vifter med £55 millioner!

Klopp viser muskler i overgangsmarkedet, Chelsea og Leicester fortsetter Drinkwater-forhandlingene mens Andros Townsend styrer mot sitt årlige klubbytte…

Jürgen Klopp og Liverpool har garantert fått påfyll av selvtillit etter 4-0 seieren over Arsenal denne helgen. Merseyside-klubben har åpenbart tatt med seg troen på egen fortreffelighet inn i overgangsmarkedet. Hele £55 millioner skal Liverpool være villige til å betale for Monacos Thomas Lemar. 21-åringen står med 62 Ligue 1-kamper og 14 scoringer siden overgangen fra Caen tilbake i 2015.

Antonio Conte fortsetter sommerhandlingen. De regjerende mesterne har allerede fått nei på budet på Danny Drinkwater. Chelsea er villig til å betale £25 millioner, mens Leicester krever £40 millioner. Stamford Bridge-klubben er imidlertid optimistiske med tanke på at en overgang materialiserer seg i løpet av kort tid.

Sponset link:
Hvem kjøper hvem i transfer vinduet?

Dersom Leicester selger Danny Drinkwater, må manager Shakespeare har nye fjes inn. Crystal Palace teller på knappene hvorvidt de skal kvitte seg med Andros Townsend – en beslutning som avhenger av hvor alvorlig Wilfried Zahas kneskade er. Townsend har gjort for vane å levere strålende like etter en overgang, for deretter å havne på benken. En spiller som kostet £13 millioner og som hever om lag £60.000 i uka er i så måte en kostbar benkevarmer.

En annen spiller som har opplevd å sitte på baken den siste tiden, er Shkodran Mustafi. 25-åringen ble benket i 0-4 tapet for Liverpool, og styrer mot en overgang bort fra the Emirates. Arsene Wenger la £35 millioner på bordet for den daværende Valencia-forsvareren, og er sikkert glad for at Inter Milan melder seg som potensiell arbeidsgiver.

Tottenhams Kevin Wimmer inngår ikke i manager Pochettinos fremtidsplaner. Østerrikeren kostet beskjedne £4.3 millioner ved overgangen fra Köln så sent som i 2015. 15 Premier League-kamper er Spurs og Stoke enige om at 24-åringen er verdt £18 millioner. Forsvareren skal etter sigende gjennomgå medisinsk sjekk på Britannia Stadium allerede mandag.