Ny Ronaldo-flørt med Manchester United

Ser vi konturene av ny Manchester United-flørt fra Ronaldo? Forsvinner både Oxlade-Chamberlain og Wilshere fra Arsenal? Hvordan kan Liverpool styrke forsvaret etter nok et tilbakeslag?

Cristiano Ronaldo truer nok en gang med å forlate Real Madrid dersom han ikke får lønnsforhøyelse. CR7 kobles til Manchester United i hvert eneste overgangsvindu, for senere å signere en ny kontrakt med de spanske gigantene. 32-åringen krever nå £37 millioner pr år for å bli værende på Santiago Bernabeu. La oss tippe portugiseren benytter de to siste ukene av sommerens overgangsvindu til å flørte med United. Før han signerer en forbedret kontrakt.

Chelseas interesse for Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain er godt dokumentert. Den engelske landslagsspilleren vil trolig takke nei til Arsene Wengers endelige kontraktstilbud, og Chelsea står klare til å signere 24-åringen for £35 millioner. Forhenværende Arsenal-stjerne, Alan Smith, har imidlertid advart spilleren om at han også på Stamford Bridge må regne med å bli brukt i andre posisjoner enn hans foretrukne.

Sponset link:
Hvem kjøper hvem i transfer vinduet?

Jack Wilshere er en annen Arsenal-spiller som kan komme til å forlate the Emirates før måneden er omme. 25-åringen var på utlån til Premier League-kollega Bournemouth forrige sesong, hvor midtbanespilleren fikk 27 seriekamper. Aston Villa-manager Steve Bruce regnes som en av Gunners-spillerens fremste beundrere, og har blitt sitert på følgende:

”Hvem ville vel ikke ønsker Jack Wilshire. Jeg er usikker på om vi er i stand til å hente ham, men la oss ikke glemme at han kun er 25 år. Folk hevder jeg har millioner til rådighet, men sannheten er det motsatte”.

Italienske medier hevder at Antonio Candreva blir værende i Inter Milan, til tross for Antonio Contes interesse. Chelsea-managerens gode forhold til sine gamle disipler er velkjent. Nå skal Blues-treneren ønske å hente Swanseas Fernando Llorente for £15 millioner. Etter salget av Gylfi Sigurdsson til Everton burde muligens waliserne være varsomme med å selge flere nøkkelspillere.

Liverpools forsvarsproblemer er velkjente for de fleste. Jürgen Klopp evner åpenbart ikke å få de bestående spillerne til å skjønne det mest grunnleggende, og har derfor kastet seg inn i overgangsmarkedet. Benedikt Höwedes har stått på Liverpools ønskeliste, men Juventus hevder de har trukket det lengste strået i kampen om 29-åringen. Den Gamle Dame betaler £2.5 millioner for å leie tyskeren, mens de har mulighet til å hente midtstopperen for £7.5 millioner neste sommer.